Bron:  Oranje Shownieuws (Gert Reehuis)

Oranje Shownieuws

Ontvang gratis* editie 36 van artiestenblad Lucky Joe (wo, 16 okt 2019)
De nieuwste editie van het artiestenmagazine Lucky Joe met op de cover Burdy is vanaf heden gratis* verkrijgbaar. De redactie heeft voor uitgave 36 wederom een keur aan artiesten die hun verhaal vertellen, maar ook mensen die achter de schermen veel doen in de muziekwereld komen aan bod. In het 60 tellende full color magazine wordt aandacht besteedt aan Ronnie Tober, Burdy, Riezz, Pierre Kleinjans, Henk Harders, René Becker, Aniita & Ed, Kees Versluys en Natasja Poels.
>> meer lezen

Frank Smeekens brengt onverwachts gezellige meezinger uit (Wed, 16 Oct 2019)
Het lied 'Een beetje Amore' zal een groot deel van de Nederlandstalige muziekliefhebbers bekend in de oren klinken. Grad Damen had hier jaren geleden al veel succes mee. Anno 2019 gaat Frank Smeekens het nummer opnieuw onder de aandacht brengen. De tekst die destijds door Manfred Jongenelis was geschreven is identiek gebleven. Het arrangement is echter door Harald Queens onder handen genomen.
>> meer lezen

Diverse gesprekken inspireerden Eric Jaspers tot het schrijven van 'Blij' (Wed, 16 Oct 2019)
Eric Jaspers is een man die graag in gesprek gaat met Jan en alleman. Uit deze gesprekken bleek dat bijna iedereen het druk heeft. De opvallende uitspraak "Je moet gewoon doen wat je leuk vindt, dan ben je blij", bleef hem bij. Die zin inspireerde Eric om het nummer 'Blij' te schrijven. Net zoals z'n debuutsingle 'Als ik droom' die afgelopen januari werd gelanceerd verschijnt ook z'n nieuwe single bij Rood-Hit-Blauw.
>> meer lezen

'Leven hier met jou' van Fred van Gerven swingt de pan uit (Wed, 16 Oct 2019)
Fred van Gerven moest onlangs een keuze maken op welk label hij z'n nieuwe single 'Leven hier met jou' wilde uitbrengen. Na diverse gesprekken gevoerd te hebben bleek dat Rood-Hit-Blauw produkties als beste keuze uit de bus kwam. De basis van 'Leven hier met jou' wordt gevormd door een 50 jaar oud Amerikaans nummer. Fred geeft aan dat het oorspronkelijke lied hem inspireerde.
>> meer lezen

Carnavalsduo Dirk & Dennis stopt ermee (Wed, 16 Oct 2019)
Het carnavalsduo Dirk & Dennis, bestaande uit volkszangers Dirk Meeldijk en Dennis Jones, heeft besloten om te stoppen. In 2017 gingen beide heren, naar een idee van Dirk Meeldijk, de samenwerking aan voor de traditionele carnavalskneiter 'Heel De Kroeg Op Stelten'. In jaren daarop waren Dirk & Dennis succesvol tijdens carnaval met de singles 'Samen Onderweg' en 'Hier Kun Je Mij Voor Wakker Maken', allen geproduceerd door Kees Tel. "Dennis en ik zijn al jaren heel goed bevriend en we zijn samen enorme liefhebbers van het carnaval.
>> meer lezen

Jessy Arjaans dendert door (Tue, 15 Oct 2019)
Jessy Arjaans bewijst met de release van haar nieuwe single "Doe Niet Zo" dat ze op de goede weg zit. Na haar vorige singles Gevaarlijk dichtbij en Bekijk Het Maar die het landelijk erg goed doen op de meeste stadions en horeca is het nu weer tijd voor een nieuwe single. Samen met Niels Lingbeek, heeft zei wederom gewerkt aan deze nieuwe track.
>> meer lezen

Otto Roona brengt eerbetoon aan de boeren (Tue, 15 Oct 2019)
Als er iets actueel is dan mogen we zeggen dat de boer en de tractor een veelbesproken onderwerp is in het land. En dat onderwerp heeft Otto Roona ertoe gebracht om een nieuwe single uit te brengen met als titel "Het Platteland". Het is een muzikaal eerbetoon aan de boeren waarin duidelijk wordt dat ze lange dagen maken en van grote waarde zijn voor ons.
>> meer lezen

Nieuw album Frans Bauer verschijnt vrijdag 18 oktober 2019 (Tue, 15 Oct 2019)
Anderhalf jaar na het verschijnen van zijn vorige album komt vrijdag 18 oktober het langverwachte nieuwe album van Frans Bauer uit. 'Ik heb je lief' bevat, naast de eerder verschenen singles 'Leugentje om bestwil' en 'De bom', twaalf nieuwe liedjes. Alle nummers, op 'Leugentje om bestwil' na, schreef Frans Bauer zelf samen met zijn goede vriend en vaste samenwerkingspartner Laurens van Wessel.
>> meer lezen

Mireya Derksen lanceert met 'Ticket To Mars' allereerste Mars Love Song (Mon, 14 Oct 2019)
In het nummer 'Ticket To Mars' komen Mireya's passie voor zingen en fascinatie voor het universum samen. Wereldwijd de allereerste Mars 'love song'! 'Ticket To Mars' laat je voelen wat een reis naar Mars echt betekent, een held voor de mensheid die zijn geliefden voor altijd achterlaat… Geïnspireerd door de geplande Mars-expedities heeft ze de tekst geschreven en samen met George Konings de soundtrack gemaakt.
>> meer lezen

Kom jij ook naar het Oranje Shownieuws 'Meet & Greet' festival in Coevorden (Sat, 12 Oct 2019)
Op zondag 27 oktober 2019 vindt de tweede editie van het Oranje Shownieuws 'Meet & Greet' festival plaats bij Zalencentrum 't Loo, Looweg 38 in Coevorden. Het idee om dit gratis toegankelijke evenement naar Coevorden te halen is afkomstig van Willem de Bie Music Promotions. Tijdens het 'Meet & Greet' festival zullen 25 artiesten tussen 16.00 uur en 20.00 uur hun zangkunsten vertonen op het podium. De zaal gaat open om 15.00 uur. Cameraman Robert Vegt is aanwezig om Oranjeflitsen met de artiesten op de nemen.
>> meer lezen