Bron:  Oranje Shownieuws (Gert Reehuis)

Oranje Shownieuws

Albert Koetzier debuteert met 'Ga nooit meer van huis' (wo, 27 mei 2020)
Dat Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw produkties een neusje voor talent heeft, blijkt wel uit de samenwerking die hij met Albert Koetzier is aangegaan. Nadat Ronald zijn debuutsingle 'Ga nooit meer van huis' hoorde was hij ervan overtuigt dat veel liefhebbers van het Nederlandstalige lied het met hem eens zouden zijn en genieten van dit soort muziek.
>> meer lezen

'Van alles wat' is de titel van de nieuwe single van BenooZ (Wed, 27 May 2020)
Het is alweer de zesde single van BenooZ en gezien de andere vijf singles kun je over het repertoire van BenooZ met zekerheid zeggen dat het "Van alles wat " is. Van BenooZ is bekend dat je van hem geen levenslied mag verwachten alhoewel zijn eerste single "Prachtige vrouw" dit toch een beetje was. Nee BenooZ maakt liever een beetje Neder rock achtige muziek.
>> meer lezen

Nieuwe single van Melissa Smilda is meer dan geweldig (Tue, 26 May 2020)
Na haar single 'Ik wil dat jij meteen ook gaat', die geschreven en geproduceerd werd door Emile Hartkamp & Norus Padidar, stond er een ding voor haar als een paal boven water…….. hier voel ik me thuis, en dit zijn de klanken die ik bij de Nederlandstalige Volkse Muziek zo graag wil horen. Was deze start een en al gezelligheid, en werkte overal bij haar optredens, nu is er gekozen voor een ietwat rustiger voelend liedje.
>> meer lezen

Perry Zuidam gaat deze zomer met 'De billen in het zand' (Tue, 26 May 2020)
Na een zwoele zotte zomer op de camping brengt Perry Zuidam de aankomende zomer door met "De billen in het zand". Inmiddels zijn we van Perry Zuidam gewend dat hij in het zomerseizoen met een nieuwe zomerplaat komt. Dit jaar zal de zomersingle eind mei verschijnen. 'Billen in het zand' wat geschreven en gecomponeerd is door Pascal de Vormer en Laurens van Wessel.
>> meer lezen

Rick Folkers brengt nieuwe single 'De mooiste parel' uit op platenlabel D-River Music (Tue, 26 May 2020)
Op de dag dat Rick Folkers de leeftijd van 25 jaar bereikt lanceert hij z'n nieuwe single 'De mooiste parel'. Het nummer is geschreven door zijn vriendin Romana v/d Linden. En ja….dat is inderdaad de zangeres die in 2017 een grote hit in handen had met 'Als jij je geld kon verdienen met liegen'. De single die bij platenlabel D-River Music verschijnt staat bol van de ouderwetse piratensound.
>> meer lezen

Marlous terug met nieuwe single 'Als Het Echt Over Is' (Mon, 25 May 2020)
Onlangs verscheen de nieuwe single van Marlous 'Als Het Echt Over Is'. Dit duet zingt ze samen met songwriter & producer Jeroen Russchen die eerder al werkte met Tino Martin, Jan Dulles & Wolter Kroes. Deze single is een voorloper van haar album, waarop ook de hits 'Verlangen naar een herinnering', 'Verlaat Me Niet' & 'Liefde Van Mijn Leven' zullen staan.
>> meer lezen

Peter Bakx komt met hulde aan de Zangeres Zonder Naam (Mon, 25 May 2020)
Het lied "Onder de brug van Parijs" dat Mary met haar broer Jerry Bey gezongen heeft is door Peter Bakx in een nieuw jasje gestoken. Eigenlijk is er niets aan veranderd en is het nummer voorzien van een nieuw arrangement. Zoals Peter zelf vertelt. 'Als kind ben ik met haar muziek opgegroeid en heb zo alle liedjes van haar wel ooit voorbij horen komen.
>> meer lezen

Jubileumconcert de Wannebiezz gaat door! (Sun, 24 May 2020)
De coronacrisis brengt ook voor de culturele sector en horeca forse beperkingen met zich mee. Beperkingen die naar verwachting nog wel een tijdje gaan duren. Maar zitten de Wannebiezz bij de pakken neer? Nee natuurlijk! Samen met de Stadsgehoorzaal gaan de mannen onderzoeken wat de kansen en mogelijkheden zijn binnen die anderhalve meter.
>> meer lezen

Haarlem Zingt draagt de zorg een warm hart toe (Sun, 24 May 2020)
Maar liefst 8 Haarlemse zangers, zijn de afgelopen weken op-pad gegaan om de bewoners en verzorgers van zorginstellingen een warm hart toe te dragen. Dit ivm dat de zorginstellingen gesloten werden. Wat begon als een eenmalige actie op 28 maart 2020 is inmiddels uitgegroeid tot een groot project. Het begon met optredens vanaf een trailer, en daarna vanuit een hoogwerker.
>> meer lezen

3JS komen binnen op nummer 1 in de Nederlandse album top 100 (Fri, 22 May 2020)
'De Aard Van Het Beest', het 11e studio album van 3JS, is vandaag op nummer 1 binnengekomen in de Nederlandse album top 100. Hiermee hebben 3JS hun allereerste nummer 1 album te pakken. Op het album zetten 3JS de lijn door die al voorzichtig werd uitgestippeld. 'We hebben vanaf het eerste moment besloten om onze meest positieve plaat ooit te maken", vertelt Dulles.
>> meer lezen