Bron:  Oranje Shownieuws (Gert Reehuis)

Oranje Shownieuws

Edwin Bos blijft zijn weg volgen (wo, 22 jan 2020)
Het is inmiddels bij velen al duidelijk dat Edwin Bos goed aan de weg aan het timmeren is met zijn truckersplaten. Ook in het begin van dit nieuwe jaar komt de Drentse zanger wederom met een onvervalste truckersplaat uit. "De vrouw langs de baan" is de titel van deze single, welke afkomstig is van zijn debuutalbum "Hoog boven de wielen", dat in het najaar van afgelopen jaar is verschenen.
>> meer lezen

Edwin van der Toolen bekijkt het leven door een roze bril (Wed, 22 Jan 2020)
Edwin van der Toolen gaat met een roze bril het nieuwe jaar in. Roze Bril is geschreven door niemand minder dan Bram Koning en Kees Koek. Koning maakt deel uit van het vaste schrijversteam van André Hazes en heeft nu dus de pen op het papier gezet voor Edwin. De productie lag in handen van Toekomst Music, onderdeel van de White Villa International Studio's in Hoofddorp.
>> meer lezen

Duo Stefan & Chantal brengt debuutsingle 'Liefde in je ogen' uit (Wed, 22 Jan 2020)
'Liefde in je ogen' is de titel van de allereerste single van Duo Stefan & Chantal.De Nederlandse tekst is geschreven door muziekvriend en collega Edwin Geres. Het duo herkent zichzelf in dit mooie nummer. Stefan kennen we van 'Ga deze zomer met me mee', die hij op 18 mei 2019 uitbracht. Hij besloot in de zomer van 2019 samen een duo te starten met Chantal.
>> meer lezen

Triple NiX wil ook met carnaval scoren met 'Voor altijd jong' (Wed, 22 Jan 2020)
Triple NiX wil ook met carnaval scoren. Dit gezellige trio wat nog geen 3 jaar bij elkaar is, komt nu met de nieuwe single 'Voor altijd jong'. Het publiek laat weten dat 'Voor altijd jong' een lekker in het gehoor liggend lied is waarvan de tekst eenvoudig is mee te zingen en dat was ook onze insteek', onthult Triple NiX.
>> meer lezen

De nieuwe muzikale tour van Peter la Haye 'Met Hart en Ziel' gaat van start (Tue, 21 Jan 2020)
De nieuwe muzikale tour van Peter la Haye "Met Hart en Ziel" gaat in 2020 van start. Op verschillende locaties zal Peter zijn passie van muziek te horen brengen, samen met verschillende collega artiesten. De in Zoetermeer geboren en getogen zanger/producer Peter La Haye (1978), is allang geen onbekende meer in de Nederlandse muziekwereld. Op tienjarige leeftijd kreeg hij een Soundmixer, deed al snel mee aan diverse talentenjachten en ging met diverse collega's op pad. Dagelijks studeerde hij aan zijn repertoire, waarna hij op zijn zestiende zijn eigen weg gaat en solocarrière start. Zijn
>> meer lezen

Maico presenteert nieuwe single tijdens Geels Nieuwjaarsparty (Tue, 21 Jan 2020)
Maico heeft maandagavond 20 januari tijdens de jaarlijkse Geels Nieuwjaarsparty in Undercurrent te Amsterdam zijn nieuwe single 'Wanneer dans je eens met mij' gepresenteerd. De 24 jarige zanger kreeg het eerste exemplaar van de single aangeboden door Carla Geels van Geels Events. Daarna hij de single ten gehore bracht voor een enthousiast publiek.
>> meer lezen

'Dan doen wij het samen'......nieuwe single van Wesley Pol (Mon, 20 Jan 2020)
Begin 2019 bracht Wesley Pol zijn versie uit van "Meisje in je spijkerbroek", waarmee hij in één klap heeft duidelijk gemaakt waar zijn voorliefde voor muziek ligt. In juli 2019 verscheen de single "Jij bent te gek". Hiermee had Wesley zijn eigen sound helemaal te pakken. Een compleet eigen nummer, speciaal voor hem geschreven en gearrangeerd. Dit is de weg die de Drent muzikaal wilde inslaan.
>> meer lezen

Sjeik in den Olie gooit; 'Biertje erin Biertje eruit' (Mon, 20 Jan 2020)
De Oosterse feestartiest Sjeik in den Olie scoort al 2 jaar achtereen dikke feesthits met nummers als; "Ali Baba" en de "Woestijpolka". In korte tijd heeft hij 100.000'en views op Youtube en is er veel interesse vanuit het kroegen circuit voor deze sensationele bühne act. Met de Carnaval 2020 in aantocht lanceert de Sjeik weer een nieuwe top-single met de titel; Biertje erin, Biertje eruit.
>> meer lezen

Denny Braaf vanaf heden ook te boeken bij Holland Booking (Mon, 20 Jan 2020)
Denny Braaf maakt op z'n Facebookpagina bekend dat hij vanaf heden ook te boeken is bij Holland Bookings. De zanger die onlangs het verrassende nummer 'Ik geef me nog één keertje over' lanceerde staat natuurlijk bij meerdere bureaus in de catalogus, maar heeft een heel goed gevoel bij het contract dat hij heeft afgesloten. 'We zitten niet stil en zitten op de goede weg.
>> meer lezen

André Kooistra kondigt nieuwe single aan (Mon, 20 Jan 2020)
Alweer een nieuwe single van André Kooistra zullen een aantal liefhebbers van het Nederlandstalige lied wel denken als ze de koptekst "André Kooistra kondigt nieuwe single aan" lezen. Het antwoord is JA!!!! Afgelopen week verscheen de duetsingle 'Huilen is voor jou te laat' die de zingende brandweerman samen opnam met Reina van Zandvoort bij Richard Pot van de Music Experience studio in Zaandam.
>> meer lezen