Bron:  Oranje Shownieuws (Gert Reehuis)

Oranje Shownieuws

Dick van Altena weer terug op het Nederlandstalige platform (do, 22 aug 2019)
Na 5 jaar keert Dick van Altena weer terug op het Nederlandstalige platform met de single 'De speelman'. Het nummer is geheel in de traditie van 'Dom-diedelie-dom', Dicks cult-hit uit de jaren 80 van de vorige eeuw. 'De speelman' is de voorloper van het binnenkort te verschijnen album 'Late lente', de feitelijke opvolger van de alom bejubelde CD 'Novemberwind' uit 2014.
>> meer lezen

Tony van den Dungen lanceert 'Het mag niet' (Thu, 22 Aug 2019)
Tony van den Dungen trekt de ingezette weg door en lanceert op 23 augustus "Het mag niet" Na het goed opgepakte "Ik wil dat je gaat", is dit zijn 2e single van zijn aankomende album "Een nieuw begin", welke op 11 september overal beschikbaar zal zijn. Samen met het team van Mickim Music is er de afgelopen maanden hard gewerkt aan zijn eerste album, een album waarmee hij zijn nieuwe begin als zanger inslaat.
>> meer lezen

Voor José Sep wordt morgen alles anders (Wed, 21 Aug 2019)
Met "MORGEN" brengt José Sep inmiddels alweer haar tiende single uit! Bij het horen van de eerste tonen krijg je al meteen dat zomerse en blije gevoel. Je heupen beginnen vanzelf te bewegen, of je nu wilt of niet. Morgen is een nieuw liedje dat speciaal voor José is geschreven door haar vaste producer Manfred Jongenelis. "Deze oorwurm blijft gewoon in je hoofd zitten" lacht José.
>> meer lezen

Fred van Gerven presenteert zijn nieuwe single i.s.m. Friends op het RHB label (Wed, 21 Aug 2019)
Op het dit jaar gehouden vriendenfeest in Nijkerk sprak Fred al met Ronald(RHB) over zijn nieuwe aanstaande single en werd er een afspraak gepland op kantoor om de mogelijkheden te bespreken. Na overleg is besloten dat de single "Leven hier met jou" 16 Oktober zal uitkomen waarna de presentatie Fred van Gerven & Friends wordt gehouden op 19 Oktober in partycentrum 't Prikkewater, Koningin Wilhelminahaven ZZ 3 in Vlaardingen. Aanvang is 20.00 uur en de entree is gratis.
>> meer lezen

Zonzo lanceert gezellige foxtrot 'Angelina' (Mon, 19 Aug 2019)
Zonzo de Gipsy gitarist en de zwager van John West gaat als zanger steeds meer bekendheid krijgen in het Hollandse circuit. Na zijn debuutsingle's 'Laat je gaan' (She Bangs) van Ricky Martin en (Sexbom) van Tom Jones die hij beide heeft opgenomen met een eigen sound heeft hij nu gekozen voor een gezellige foxtrot 'Angelina' (Come prima) vanTony Dallara waar hij dan ook zijn eigen gipsy gitaarsolo in speelt .
>> meer lezen

27 oktober 2019 komt het Oranje Shownieuws Meet & Greet festival naar Coevorden (Mon, 19 Aug 2019)
Heb jij als artiest iets leuks te melden, spreek dan op zondag 27 oktober 2019 voor de camera je boodschap in tijdens het tweede Oranje Shownieuws 'Meet & Greet' festival bij Zalencentrum 't Loo, Looweg 38 in Coevorden. Het idee om dit gratis toegankelijke evenement naar Coevorden te halen is afkomstig van Willem de Bie Music Promotions.
>> meer lezen

Hazes-cover van de zingende timmerman Jan Schneider nu al groot succes (Mon, 19 Aug 2019)
De nieuwe single van Jan Schneider is in één week maar liefst 2000 keer bekeken via Youtube. De clip met de cover van het nummer 'n Vriend van wijlen André Hazes slaat dus aan bij het publiek. Inmiddels staat de teller op 2300 views. Jan Schneider is geboren in Den Haag en momenteel woonachtig in Zoetermeer verdient in het dagelijks leven zijn geld als timmerman.
>> meer lezen

Adrian Mey wil graag je hand vasthouden (Mon, 19 Aug 2019)
Adrian werd als Arie Meijerman geboren op 5 september 1955 te Dalfsen en muziek zat hem al snel in het bloed. Al jaren is Adrian geen onbekende meer op diverse (feest) avonden in diverse horecazaken. Na een aantal jaren te hebben meegedaan aan diverse talentenjachten in zowel binnen- als ook in het buitenland (Duitsland en België), aan Hennie Huisman's Soundmixshow, betreedt hij nu regelmatig het podium.
>> meer lezen

Wim Florack komt weer met een nieuwe single (Mon, 19 Aug 2019)
Na zijn verboden liefde komt Wim Florack nu met het nummer 'Die ogen van jou'. Een lied dat in de categorie ballad thuis hoort. het resultaat is een pop ballad met een echte Nederlandse tekst. Deze Nederlandse tekst is deze keer weer geschreven door Mandy Bakx. Zij heeft ook het lied "Echte vrienden" geschreven wat Wim een aantal jaren terug op haar verzoek op een voortreffelijke manier heeft vertolkt.
>> meer lezen

Tweede single van Niels van Kollenburg een feit (Sat, 17 Aug 2019)
'Jij Laat Me Zweven' is de tweede single van de in 's Hertogenbosch geboren, maar in Tilburg woonachtige zanger Niels van Kollenburg. Ooit 'ontdekt' door zijn rij-instructrice startte hij langzaam maar zeker een zangcarrière. Totdat deze uit de hand gelopen hobby serieuzere vormen aan nam, wat uiteindelijk vorig jaar leidde tot de debuutsingle 'Waar Ik Voor Leef' welke verscheen op het Party Bob Music label.
>> meer lezen