Bron:  Oranje Shownieuws (Gert Reehuis)

Oranje Shownieuws

Sven Versteeg geeft je met STAPEL een zomers gevoel (do, 13 aug 2020)
Wat voor Sven Versteeg een topjaar zou worden met een goed gevulde agenda en optredens door het hele land op verschillende grote podia gooide corona ook bij hem roet in het eten. Sven heeft met zijn team niet stil gezeten en gebruikte deze tijd om nieuwe liedjes op te nemen. Nadat hij onlangs nog 'Deel met mij', een volwassen ballad uitbracht, komt hij nu met een vrolijke zomerse plaat 'Stapel'.
>> meer lezen

'Beter dan dit' ....nieuwe single van Jeroen Kramer (Thu, 13 Aug 2020)
'Beter dan dit' is de nieuwe single release van singer-songwriter Jeroen Kramer: een melancholiek intro met een flamenco-randje mondt uit in een luie blues-shuffle met een snufje rockabilly. Kijk, luister, en geniet - beter dan dit wordt het niet - een stoomcursus 'mindfulness' in drie minuten en twaalf seconden! Velen kennen Jeroen Kramer als 'Jeroen van het Sinterklaasjournaal'.
>> meer lezen

Traffassi's kleine wasjes, grote wasjes opgevolgd door nieuwe ZOMERHIT: 'Schommelen Schommelen Schommelen' (Wed, 12 Aug 2020)
Iedereen kent ze en zingt ze direct mee: Kleine wasjes, Grote wasjes van Trafassi of Tuintje in mijn hart van Damaru en Jan Smit. Nu anno 2020 komt daar een nieuwe song bij! "Schommelen" is een aanstekelijk lied die je niet meer uit je hoofd zal krijgen en heel Nederland zal dit gaan meezingen! Uitvoering van dit lied is Iwan Esseboom (een grootheid met veel hits in Suriname) en DJ-Wizard & VirgilVurr uit Nederland.
>> meer lezen

Enrico brengt opzwepende en ritmische zomersingle uit getiteld 'Alleen met z'n tweeën' (Wed, 12 Aug 2020)
Een aantal zangers uit de Rood-Hit-Blauw stal van Ronald Visch nemen tot volle tevredenheid op in de studio van Sonic Solutions. Enrico vond een paar jaar geleden de weg al naar deze studio die gevestigd is in Roosendaal. Zijn nieuwe single 'Alleen met z'n tweeën' staat bol van opzwepende zomerse klanken waar je vrolijk van wordt. De tekst is geschreven door Colin Heikens.
>> meer lezen

Dania zet grote stap voorwaarts met haar nieuwe single 'Juanito' (Wed, 12 Aug 2020)
Nadat Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw produkties via de mail een liedje van Dania Schopman kreeg toegezonden door producer Roy Otters, werd hij enthousiast. Ondanks het feit dat het bijna 17 jarige zangtalent uit het Overijsselse Diepenveen nog een jonge stem heeft, denkt Ronald door de juiste begeleiding te bieden, haar stapjes hoger te kunnen brengen.
>> meer lezen

DJ Rodrygo verovert Nederland (Tue, 11 Aug 2020)
Ondanks z'n jonge leeftijd van 19 jaar heeft DJ Rodrygo al een behoorlijke reputatie opgebouwd. Hij is vaste DJ bij het muzikale programma Heerlijk Hollands Live. Vanwege de coronacrisis zijn veel opnamedata gecanceld, maar als de beperkingen in een later stadium voorbij zijn, zal Heerlijk Hollands Live als kool gaan groeien. Heerlijk Hollands Live maakt onderdeel uit van Knock Knock Events.
>> meer lezen

Zangeres Joanna Bridge komt met aangrijpend nummer 'Gebroken spiegel' (Tue, 11 Aug 2020)
Een gebeurtenis die plaats vond op kerst avond 1981. Joanna wist als klein getraumatiseerd meisje het huis uit te vluchten om haar moeder en broertje te laten bevrijden. Toen Joanna trachtte te ontsnappen werd ze alsnog neergeschoten, maar ze stond op en rende het horrorhuis uit, met gevaar voor eigen leven. Nu bijna 40 jaar later is zij bereidt om haar verhaal te delen.
>> meer lezen

Ontvang gratis* editie 37 van artiestenblad Lucky Joe (Tue, 11 Aug 2020)
De nieuwste editie van het artiestenmagazine Lucky Joe met op de cover Martin Dams is vanaf heden gratis* verkrijgbaar. De redactie heeft voor uitgave 37 wederom een keur aan artiesten die hun verhaal vertellen, maar ook mensen die achter de schermen veel doen in de muziekwereld komen aan bod. In het 60 tellende full color magazine wordt aandacht besteedt aan de chaotische, onzekere en angstige tijden die we tegenwoordig meemaken. Daarnaast verhalen over Martin Dams, Jack van Raamsdonck, Crazy Accoedeons, John de Bever en Belinda Kinnaer.
>> meer lezen

Jo Smeets laat zijn 'Hart voor Muziek' spreken met nieuw album (Tue, 11 Aug 2020)
Hoewel de muziekindustrie door de Corona-crisis al maanden op z'n gat ligt, heeft Jo Smeets de afgelopen maanden zeker niet stil gezeten. De geroutineerde zanger uit Kerkrade bracht eerder de single 'Lieve Meiden' uit en nu komt hij zelfs met een Nederlandstalig album: 'Hart voor Muziek'! Stilzitten daar houdt Jo Smeets niet van, zo vertelt hij zelf: 'Toen de Corona-crisis uitbrak ben ik direct aan de slag gegaan. Ik wilde deze moeilijke tijd zinvol gebruiken en in samenwerking met Chaplin Studio's hebben we de afgelopen maanden keihard gewerkt aan dit album.
>> meer lezen

SIENEKE ademt het échte levenslied (Tue, 11 Aug 2020)
Sieneke beleeft een wel heel bijzonder 10-jarig jubileumjaar! Ze is special guest tijdens de Theatertour van Frans Bauer en presenteert de bijzondere jubileumsingle 'Eenzaam En Alleen'. Dit alles nog steeds met de volledige steun van Marianne Weber! Sieneke doet de titel 'Prinses van het Levenslied' met deze jubileumsingle (inclusief videoclip) eer aan! Het gevoelige 'Eenzaam En Alleen' wordt 14 augustus uitgebracht.
>> meer lezen