Bron:  Oranje Shownieuws (Gert Reehuis)

Oranje Shownieuws

Tony Anderson bezingt in 'Laat mij gelukkig zijn' de problemen die in relaties voorkomen (do, 27 jun 2019)
Op donderdag 27 juni 2019 presenteert Tony Anderson z'n nieuwe single 'Laat mij gelukkig zijn' bij De Plashoeve, gelegen aan de Baambrugse Zuwe 167 in Vinkeveen. Tony heeft de pakkende tekst en muziek zelf geschreven en samen met het DGV management van Dennis Verwei de productie weten te verwezenlijken. De opnames vonden plaats bij de Music Experience Studio o.l.v. producer Jeroen Dirksen.
>> meer lezen

John West & Lange Frans steken Ace of Base wereldhit in Nederlands jasje.....en hoe!!! (Wed, 26 Jun 2019)
John West & Lange Frans hebben al een behoorlijke reputatie opgebouwd voor wat betreft het uitbrengen van duetten. Met name 'vergeten' liedjes uit de jaren 80 werden door deze heren onder handen genomen die vervolgens met succes nieuw leven in geblazen zijn. Ondanks dat John en Frans geen plannen meer hadden om opnieuw iets op te nemen komt daar verandering in.
>> meer lezen

Chris Haverman ziet het wel zitten……. (Wed, 26 Jun 2019)
Chris Haverman maakt er geen geheim van dat hij graag luistert naar ouderwetse Nederlandstalige muziek. Het nostalgische liedje 'Ik zie het wel zitten' van René Froger, welke in 1985 op 7" vinyl single verscheen, heeft Chris door de mannen van Sonic Solutions uit Roosendaal onder handen laten nemen. Al vele jaren riep Chris dat hij dit nummer zelf een keer wilde opnemen.
>> meer lezen

Sidney Bischoff bezoekt RADIONL op woensdag 26 juni (Tue, 25 Jun 2019)
Op woensdag 26 juni is Sidney Bischoff tussen 14.00 uur en 15.00 uur te gast bij RADIONL. In het programma 'Op Volle Kracht' zal Hessel Wijkstra in gesprek gaan met deze zingende oliebollenbakker die onlangs z'n nieuwe single 'Samen met vrienden op stap' lanceerde op z'n eigen label Sidney Bischoff Entertainment. Omdat Sidney veel waarde hecht aan z'n vrienden leek het hem leuk om daar een single over te laten maken.
>> meer lezen

Danilo Wattez gaat mensen vrolijk maken (Tue, 25 Jun 2019)
Met zijn nieuwe single 'Weekend' wil Danilo Wattez de mensen vrolijk maken. "De zomer komt eraan en mensen moeten vrolijk worden van de muziek die ik maak", aldus de zanger. Met een iets andere stijl dan de vorige twee heeft hij het juiste gevoel bij deze single en wordt 'Weekend' het liedje waarmee hij iedereen vrolijk maakt. Zijn gevoel zei bij dit liedje direct: ja dat is hem!
>> meer lezen

Willem de Bie Music Promotion is een belangrijke schakel tussen artiest en mediabedrijven (Tue, 25 Jun 2019)
In de muziekwereld wordt vaak gesproken over een plugger. Willem de Bie van 'Willem de Bie Music Promotion' zit inmiddels zo'n 15 jaar in 'het vak', waarvan de laatste 4 jaar als freelance plugger. Daarvoor produceerde hij voor RTV Apeldoorn het muziekprogramma 'Made in Holland'. Omdat Willem op een gegeven moment van Apeldoorn naar Coevorden verhuisde kwam daar een eind aan.
>> meer lezen

Mira Soeteman debuteert met 'Vrij Met Mij' (Mon, 24 Jun 2019)
"Een top team met vakmensen gaat gegarandeerd iets in beweging zetten", aldus Mira Soeteman afgelopen februari. Dit zei ze vol enthousiasme nadat ze kort hiervoor met Frank Verkooyen en Ton van Gils proostte op de ondertekening van haar platencontract met Nationale Artiesten Parade. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen als 26 juni Mira 's debuutsingle wordt gepresenteerd.
>> meer lezen

Henk Ruwette hoopt met 'Op een zeilboot' een échte zomerhit te scoren (Sat, 22 Jun 2019)
De Amsterdamse volkszanger Henk Ruwette liet al in de jaren '80 van zich horen met diverse Nederlandstalige hits. Na een wat stillere periode is Henk nu weer volop terug in de spotlights met de zomerse nieuwe single 'Op Een Zeilboot'. Hiervoor dook hij de studio in van de bekende producer Jeroen Dirksen. Zijn heerlijke Amsterdamse volkssound bracht Henk al veel bekendheid in thuisstad Amsterdam.
>> meer lezen

'Gevangen Door Geluk'........derde album van zanger A3aan Drost (Sat, 22 Jun 2019)
'Gevangen Door Geluk' is alweer het derde album van de sympathieke zanger A3aan Drost. De afgelopen periode vertoefde A3aan veelvuldig in de studio van topproducers zoals Kees Tel, Martin Sterken, Niels Lingbeek en Arjan Venemann. Het resultaat is een afwisselend album, wat gaat van levenslied, schlagerpop, meezingers, Nederpop tot feest, en alles voortreffelijk uitgevoerd door A3aan.
>> meer lezen

Levenslied Den Bosch maakt line-up bekend en bevat 2 Rood-Hit-Blauw artiesten (Sat, 22 Jun 2019)
12-13-14 jli moet u als liefhebber van Nederlandstalige muziek in de agenda zetten! Dan barst namelijk op een groot podium op de markt in Den Bosch het grote levenslied los met een groot aantal leuke en goede artiesten. Van het Rood-Hit-Blauw label zullen Wesley van Gorp en Luciano Vermeer (Ft.rapper Lee.Air) hun liedjes ten gehore brengen.
>> meer lezen